Ölmstads/Vista

Referat

Referat: Norrahammars GIS/Tabergs SK 9-m - Ölmstads/Vista

Idag gör vi ytterligare en bra match men tyvärr får vinsten vänta.
Startar disciplinerat och NGIS/Taberg trycker på bra men vi har bra kontroll på läget. Efter 10-15 minuter tar vi över och får tryck på dem, tillslut får Mirre en snabb frispark i djupet och sätter bollen i nät. Håller detta till halvlek och har bud på ytterligare mål. Andra startar vi bra men motståndaren tar hand om ett av få misstag och får in bollen. Direkt på avspark är de som hungriga varnar och kontrar in ytterligare ett. Detta får oss lite ur balans och de tar över men vi knyter näven och får till 2-2. Matchen fortsätter att väga men tyvärr får de iväg en "toffelspark" som får en konstig bana efter räddning av Ebba och rullar oförtjänt imål. Vi försöker trycka på framåt men det blir istället ytterligare ett mål i baken i slutminuterna.
Totalt gör vi en bra match men känslan är att våra få misstag resulterar i mål för motståndet men deras misstag får vi inte med oss. Bara jobba vidare då vi visat 3 matcher på rad att vi kan spela fotboll, revansch redan på onsdag mot Skillingaryd. Matchens gröna kort till Ebba och matchens Queen till Leah som gjorde ett kopiöst jobb och inte släppte förbi någon.